Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuuta 31, 2015.

Viime vuodesta vielä...

Olen ollut työeläkkeellä vuodesta 2000 kun nuo tukielinvaivani eskaloituivat niin pahoiksi. Sain työeläkettä myös Ruotsista aika mukavan summan kuukausittain, työskentelinhän siellä aikanani monta vuotta. 
No, kun 2014- tammikuussa täytin 65 niin eläkkeensaanti Ruotsista loppui kuin seinään. Tuli vain saatekirjelmä että en ole enää Ruotsin työeläkejärjestelmän piirissä. Minun tulisi hakea Ruotsin kelalta "kansaneläkettä".
Kukaan ei vaan piru vieköön kertonut että se hakemus olisi pitänyt tehdä melkein vuosi aikaisemmin.  Siellä se ei pelaa niinkuin täällä Suomessa että Työeläke jatkuu siitä huolimatta, -tai ainakin eläkkeeni maksaja on sama kuin ennenkin.

 Siitähän aiheutui minulle finanssiongelmia ja paljon. Kaikki minun maksusuunnitelmat heittivät häränpyllyä.  Pelkällä sinnillä yritin selviytyä maksuvelvoitteista mitä minulla oli. Selviydyinkin jotenkuten kun tein niiden vähien velkojieni kanssa joustavia uusia maksusuunnitelmia.

No mutta sitten Kela tarkisti minun asuntotue…

Hups!

Kuva
Onkin aikaa vierähtänyt! Olin tämän bloggerin unohtanut täysin. 

Paljon on tapahtunut ja vettä virrannut tänä aikana tuossa Kemijoessa.

Alkutekstissä mainitsemaani Mannea ei enää ole. Se on surullista.....vieläkin.  Vuoden alusta 9.1.2015 päättyi eutanasiapiikkiin Mannen maallinen vaellus ja olisi parin viikon päästä täyttänyt 9- vuotta. 
Sille tuli erittäin agressiivinen imusolmukesyöpä joka aktivoitui kahdessa viikossa niin rajusti että vei kaveriltani melkein liikuntakyvyn kokonaan. Yhteistuumin Mannen kanssa päätettiin edellis-yönä että näin on parempi. 
Se että menetin Mannessa erittäin luotettavan ystävän, menetin myös ainoan muusani. Kuvataiteen ja musiikin teko on sen jälkeen ollut merkittävästi vaikeampaa ja sitä on ollut pakko itsekin ihmetellä. Siispä minun nyt täytyy löytää itselleni muusa.  ;)
Uutta koiraa tuskin enää ainakaan itse hankin, mutta jonkun naisen kyllä mielelläni. Kunhan meidän psyykkiset- ja fyysiset ominaisuutemme natsaa hyvin niin siinähän se olisi! Ja taas me…