Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuuta 6, 2015.

..."ei kahta ilman kolmatta"...

Jos joku on lukenut tätä minun blogia, varmaan muistaa sen minun ”viime vuodesta vielä”
– kirjoituksen jossa paljastin joutuneeni pahoihin velkaongelmiin eri minusta riippumattomien sattumusten vuoksi viimeisen neljän vuoden aikana.
Kerroin siinä että jouduin lopultakin sitten turvautumaan kaupungin velkaneuvontaan jossa päädyimme tekemään hakemuksen josko voisin päästä ”yksityishenkilön velkajärjestelyyn”. Helmikuusta saakka se on ollut vetämässä. 
Heinäkuussa suurin ja mielestäni kieroin velkojani oli tehnyt sinne käräjäoikeuteen lausuman jossa väitettiin minusta ihan pehmoisia!
 Siinä oli muun muassa väittämä että olen kuulemma ottanut velkaa holtittomasti- ja varsinkin ”velkojenmaksuhaluttomuuteni” osoittaa sitä että minulla on ollut alunperinkin suunnitelmissa päästä yksityishenkilön velkajärjestelyyn. Olen kuulemma ollut haluton alunperinkin maksamaan saamiani velkoja takaisin.
Onneksi olin tallentanut kaikki kuitit lyhennyksistä omaan arkistooni jossa selviää kaikki maksupäivät j…

….Positiivista energiaa…..

Kuva
Viime tiistaina 8.8.2015 Lähteentien pirtillä julkaistiin juhlallisesti Maarit Simoskan tuottama levy Lähteentien yhteislaulajien ikivihreistä- ja uudempienkin laulujen kokonaisuudesta.
Levyssä on 24 biisiä jotka ovat minun hanurillani säestämiä ja Viljo Askolan esilaulamia.
Levyn kannet on suunnitellut Kuvataiteilija Tuula Takkinen.

Tilaisuudessa oli valtavasti ihmisiä ja myöskin tiedoitusvälineitä koska tuollaisen levyn tekeminenhän on ennenkuulumatonta.

Noh, pääsinpä taas minäkin mm. radioon antamaan haastattelun ja peräti ihan livenä soittamaankin.
Tällainen julkisuus alkaa jo olla meikäläiselle…..jos ei nyt ihan liikaa niin ainakin kiusallista mielestäni. Vastahan olin tapetilla tuon Pormestarijutunkin kanssa. No, sanottakoon että kyllä minulla on ollutkin paljon noita vastuksia ja negatiivisia sattumuksia tässä ihan ”lähi-elämässä”, joten kyllähän tuo myös mieltä hivelee täytyy myöntää......ja kai minä jotenkin olen ansainnut myös hiukan positiivistakin energiaa. 

Tässä linkki a…

……pienisuuri yllätys

Kuva
22.8.2015 koin jotakin kummallista mutta mukavaa!
19.8.2015 sain puhelun Ounasrinteen asukasyhdistyksen puheenjohtajalta että minut on valittu Ounasrinteen pormestariksi Ounasrinteen asukkaiden hyväksi tekemästäni työstä.

Sanoin että enhän ole enää kolmeen vuoteen asunut edes Kemijoen toisella puolen olevassa kaupungin osassa.
Puheenjohtaja sanoi että siitä huolimatta olen kuulemma jatkanut ”aktiviteettejani” tuon alueen ikäihmisten- ja muidenkin asukkaiden viihtyvyyden hyväksi ja näin tehnyt omalta osaltani Ounasrinnettä tunnetuksi musiikin- ja kuvataiteeni avulla.
Nöyräksi vetää!  Koskaan ennen ei minua ole tällä tavalla muistettu omien harrastuksieni vuoksi! Minä kun en ole tarkoituksella ”touhuilut” tuollaisen kunnian ja maineen vuoksi, vaan siksi että pidän itsekin sellaisesta.

22.8.2015 sitten sain tuon ”viran” ryhmysauvoineen, kaupunginosan avaimineen ja kunniakirjan kanssa Ounasrinnepäivillä.Totta on että olen aina tykännyt asua enemmän juurikin tuon Kemijoen tuolla puolen…