...Asiakaspalvelua....ko?

Olen tullut siihen johtopäätelmään että nuo Gigantin myyjät eivät aina tiedä mitä ovat myymässä p****le!

Tarvitsin vasta hankittuun telkkariini pienet lisäkaiuttimet ja johon voin kytkeä myös luurit joita yleensä käytän iltaisin että naapurit eivät häiriinny. Töllön oma ääni on niin tukkoinen ja tuuttaa suoraan alustaansa vasten. Musiikkimiehenä tietenkin haluan äänen tulevan edes jotenkin siedettävänä ja vähintäänkin stereona.
Ongelmana siinä vain on kun koneessa itsessään ei ole sellaisia ulkopuolisia "naaraita tai koiraita" audioliitäntöjä niinkuin muissa telkuissa yleensä.
Nuori itsetietoinen pojankolli rahankiilto silmissään Gigantissa kuitenkin tiesi ratkaisun ongelmaan.
Sanoi että ainoa ratkaisu on tässä ja näytti isoa bassokaiutinta johon tulisi mukaan kaksi pienempää ja hinta 99 €. Kun katsoin niitä liitäntöjä tiesin että ei onnistu niilläkään koska niiden kaiutinliitinten vastakappaleita telkkarissa ei ole.
Myyjä sanoi "ai niin helekutti".
Vaan eipä loppuneet konstit pojalta! Hän kaivoi jostakin adapterin joka kiinnitetään sinne television Scart- liitäntään, johon taas yhdistetään adapteri audioliitännälle ja josta taas voi yhdistää ne kaiuttimet.

Scart- adapteri maksoi17€ ja se toinen 13 €.
Minusta homma vaikutti hyvältä muuten mutta hinta! Minä kysyin että eikö tosiaankaan ole halvempia ja pienempiä kaiuttimia koska tuollaisilla " bassonjumputtajilla" ei minulla ole käyttöä naapureidenkaan vuoksi. Käytänhän noita luureja silloin kun haluan kuunnella musiikkia.
Pitkän tivaamisen jälkeen myyjä lopulta vastenmielisesti kaivoi esille pienemmät ja juuri kooltaan sopivat. Myyjä sanoi niiden olevan huonot musiikin kuunteluun. Minä sanoin että minua ei haittaa koska kuitenkin musiikit kuuntelen luurini kautta.....ties monennenko kerran sanoin noin.
Ne pienemmät kaiuttimet maksoivat 29 €.

Suht. tyytyväisenä kuitenkin menin kassalle tuon epämääräisen läjän kanssa.
Kotona ei mennyt kuin Strömsössä. Ei inahtanutkaan vaikka koko illan tein vaikka minkälaisia kytkentöjä noiden kamojen kanssa!
Huomasin että ne olivat tietokoneen kaiuttimet kun illalla niitä tarkemmin tarkastelin. En tiedä onko sillä merkitystä, mutta ainakaan ne eivät pelitä.
Menin Giganttiin ja lupasin syödä nuo kaiuttimet päivälliseksi jos poika saa ne pelittämään siellä samanlaisesta telkkarista. Sen verran monien yhdistelyjen kautta kokeilin niitä että sen uskalsin luvata.

Ei tarvinnut syödä.  Mykkänä pysyi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

...lestinheittoa ja bensanmyyntiä...

....Renne....

....ne pirun hammaslääkärireissut....

...elämäni kurjin ja surullisin lauantai...

....."Krupunaru" löysällä.....