....pieni loma ja taas mennään....

Sain pari viikkoa sitten lähtemään uusimman tilaustyön "Auringonlasku Ylläksellä". Sen jälkeen oli pakko pitää pieni virkistävä irroitus tuosta maalailemisesta.
Nyt taas duuni jatkuu muotokuvalla johon minulla on runsaasti aikaa kun luovutus on vasta toukokuussa.

Onkin ollut poikkeuksellisen kiirettä nykyisin. Minua kysyttiin yhteen "mamuprojektiin" mukaan ja tietenkin taas lupauduin.
Järjestävät "mamukonsertin" jossa on 60- luvun iskelmämusiikki teemana. Ne nuoret mamutytöt- ja yksi poika jotka ovat pääosin Burmasta kotoisin ja taitaa siinä olla myös Kiinalaisia, en ole kuitenkaan varma, ovat todella hyviä ja kirkasäänisiä laulajia. Laulavat somasti suomen kielellä hiukan murtaen.
Siinä on muutamia harrastelijasoittajia säestämässä minä mukaanlukien. Myös Askolan Viljo ja rumpali Jorma Salmela on mukana ohjaamassa heitä niissä lauluissa. Kenelläkään muilla soittajilla kuin minulla ja Jormalla ei ole aikaisempaa orkesteritaustaa, Viljosta puhumattakaan.
Itse soitan samanaikaisesti periaatteessa kahta instrumenttia, hanuria ja bassoa. Minulla näet on asennettuna tuossa hanurissani "syntikkabasso" joka kuulostaa kontrabassolta.  Se ei kuitenkaan ole mikään automaatti niinkuin olettaa saattaisi, vaan sillä täysyy myös osata soittaa.  Sen vuoksi tunnen välistä itseni hieman "jakomielitautiseksi" kun oikealla kädellä säestän ja vasemmalla kädellä soitan kontrabassoa.  Hyvin se kuitenkin jo käyttää silläkin tavalla ja kuulostaa lähes aidolta.
Meillä on esitykset jo 21 ja 23- päivänä tätä kuuta tuolla Lähteentien pirtillä. Ennakkolippuja myydään jo.
Minullakin on niitä kolme lippua 10€/kappale molemmille päiville jos jotain kiinnostaa varata....edellyttäen tietenkin että tätä blogia joku lukee.

Nyt varmaan on jo maalaus sen verran kuivunut että pääsen jatkamaan.....kun tulin siksi aikaa tähän kirjoittelemaan.

                                                        "Auringonlasku Ylläksellä"P.S  Piti tulla vielä lisäämään että noissa klipeissä vasta harjoitellaan ja lopullisessa jutussa on mukana äänentoistolaitteet mixereineen ja parempi osaaminen luonnollisesti, jolloin tuo kuulostaa vielä paremmalta. 
Lisäksi noita biisejä lopullisessa konsertissa on 18 -lisää + mahdolliset encore biisit. 
Tervetuloa itse konserttiin! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

...lestinheittoa ja bensanmyyntiä...

....Renne....

....ne pirun hammaslääkärireissut....

...elämäni kurjin ja surullisin lauantai...

....."Krupunaru" löysällä.....