....No okay....

Niin paljon on pyydetty tännekin jotain taustatietoa noista minun kahdesta Lappiaiheisesta biiseistä jotka on levytetty.

"Kairan taikaa"- biisin sanat tein monta vuotta sitten eräällä aamuvarhaisella eräretkellä nuotiolla kun kuuntelin niitä luonnon "taustaääniä". Osittain silloin jo hyräilin samalla myös melodiaa ja kun tulin taas kotiin, oli biisi jo helppo siirtää "kärpäsenkakoiksi" nuottiviivastolle.
Pari vuotta sitten tein biisin orkesterisovituksen kun tuo Askolan Viljo halusi sen levyttää ja se tehtiinkin.
Kun sitten siirsin tämän YouTubeen, oli luontevaa laittaa taustavideoon tuota omatekemää maalaustaidettakin, pääseepähän sekin ikäänkuin irti.


"Kairan taikaa"

"Koti Sodankylässä"- biisin tein muutama vuosi sitten kun syntymäpitäjäni Sodankylän kunta julisti Sodankyläaiheisen sävellyskilpailun.
Sanoittajaksi tähän biisiin sain Lapin Kansan suositun kollumnistin Mauno A Virtasen. Tein sävellyksen rungon valmiiksi ja lähetin sen äänitiedostona "Maville" ja melkein paluupostina sain valmiit sanat joita hieman "viilailin" orkesterisovitusta tehdessäni.
Tämä ei kuitenkaan itse kilpailussa menestynyt. Ilmeisesti tästä on kuitenkin tykätty koska jatkuvasti saan lähetellä tästä nuotteja ympäri suomea.

Viljo halusi tehdä tästäkin levytyksen, niinpä teimmekin sen kolmisen vuotta sitten ja kivasti tätä on tykätty tuolla Tubessakin.
Tässäkin taustavideossa on tuota omatekemää taidetta.

"Koti Sodankylässä"
Toivottavasti piditte näkemästänne ja kuulemastanne.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

...lestinheittoa ja bensanmyyntiä...

....Renne....

....ne pirun hammaslääkärireissut....

...elämäni kurjin ja surullisin lauantai...

....."Krupunaru" löysällä.....