....uusin sovitustyö....

Sain juuri valmiiksi tuollaisen sovitustyön jota olen värkkäillyt tämän kaiken ohessa jo pitkän aikaa kun halusin kirjoittaa partituurit useammalle instrumentille.
Tämä musiikkikappale on alkuperältään Ruotsalainen kansansävelmä "Jämtlantilainen morsiusmarssi". Se on tässä klipissä Nyckelharppaversiona.
Ruotsissa ollessani kuulin sen joskus Meerit Hemningsonin hammondsovituksena ja se jäi lähtemättömästi mieleeni. Olen yrittänyt siitä versiosta metsästää nuotteja turhaan. Siispä päätin sitten tehdä ne itse kun minulla on se niin hyvin päässäni.
Oma sovitukseni samasta Brudmarssista:   Täytyy vain toivoa että tämä pelaa.


Jos tuo video ei pelaa niin laitan lohdutukseksi ääniklipin yhdestä tangosta jonka vuosia sitten tein osallituakseni Tangomarkkinoiden sävellyskilpailuun. Jäi vain kahta sijaa vaille että olisi ollut niiden viidentoista sävelletyn uusien tangojen joukossa jotka silloin vielä julkaistiin. Onhan tämä kyllä "raakile" kun tätä nyt kuuntelee. Sovitin tämän useammalle instrumenteille jotka tämän studio-ohjelman instrumentit tässä toistaa juuri niinkuin nuotit kirjoitinkin. 
Sain silloin kannustavaa palautetta tästä klipistä Ari Oinoselta, että "tämä sävellys olisi 'kova sana' jos vielä elettäisiin 60-lukua."  Kyllä se hiukan silloin lämmitti. 
Tähän on tehnyt sanat silloinen sanoittajani Irmeli Karjalainen  (ent. Muhonen)- joka on sanoittanut muitakin kappaleitani.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

...lestinheittoa ja bensanmyyntiä...

....Renne....

....ne pirun hammaslääkärireissut....

...elämäni kurjin ja surullisin lauantai...

....."Krupunaru" löysällä.....