Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuuta 14, 2016.

Kuvataiteen / Musiikin- värkkääjän Blogi: ...Ansaitut vapaat....

Kuvataiteen / Musiikin- värkkääjän Blogi: ...Ansaitut vapaat....: On jo toinen vapaapäivä peräjälkeen tuosta kuvataiteen teosta jotka hyvällä omalla tunnolla aion pitää. Tosin eilen kävin soittokeikalla erä...

...Ansaitut vapaat....

Kuva
On jo toinen vapaapäivä peräjälkeen tuosta kuvataiteen teosta jotka hyvällä omalla tunnolla aion pitää. Tosin eilen kävin soittokeikalla erään 80-vuotiaan rouvan synttäripäivillä toteuttamassa "toivekonsertin". Niitä toivebiisejä tuli kyllä harvoin mutta täytin ne "odotusvälit" sopivasti omalla ohjelmistollani joka onkin tiettävästi aika laaja.

Täytyy olla todella tyytyväinen että ennen joulua alkanut tilauskanta tuossa kuvataiteen teossa jatkuu myös näin joulun jälkeenkin. Ihan vasta luovutin vuoden ensimmäiset teokset niiden tilaajille ja tällä hetkellä tuolla odottaa pensseliäni kolme uutta pohjustettua ja pingotettua kangasta jotka ovat myös tilauksia.
No, harrastuksen pohjalta kun noita tekee niin ne eivät tunnu vastenmielisiltä ja puuhaahan ihminen jo tällä iällä tarvitsee että pääkoppa saa aktiviteettia.  Voisihan tällä työllä jopa rikastua, mutta en minä todellakaan.

Tänään sitten herkuttelin pippurisilla hirven sisäfilepihveillä. Lisäkkeeksi laitoin paist…