Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuuta 25, 2016.

Kuvataiteen / Musiikin- värkkääjän Blogi: .....koulukiusaamisista.....

Kuvataiteen / Musiikin- värkkääjän Blogi: .....koulukiusaamisista.....: Tuossa kun töllöstä olen katsellut noita nuorten artistien ja nuorten julkkiksien monia haastatteluja niin olen pannut merkille että melke...

.....koulukiusaamisista.....

Kuva
Tuossa kun töllöstä olen katsellut noita nuorten artistien ja nuorten julkkiksien monia haastatteluja niin olen pannut merkille että melkein kaikki he kertovat olleensa nuoruudessaan koulukiusattuja. 
En tiedä ovatko ihmiset muuttumassa tunnottomaksi ja Empaatiokyvyttömiksi idiooteiksi, vai onko tuosta "koulukiusaamis-ilmiöstä" tulossa ihan trendi jolla nämä julkkikset hakevat irtopisteitä kertomalla olleensa koulukiusattuja.
Toisaalta, jokainenhan tahollaan voi puhua mitä sylki suuhun tuo kun ei tarvitse todistella noita väittämiä todeksi.
Itse otan noihin kuitenkin ehdottoman neutraalin- ja kaikkia väittämiä ”syleilevän” kannan kun tiedän että tuollaista koulukiusaamista todellakin voi tapahtua. Sitä voi tapahtua varsinkin sellaisille nuorille ”taiteilijasieluille” ja lahjakkaille sekä hieman keskitasoa älykkäimmille oppilaille.  ”Massasta” kun ei saa poiketa noissa kouluyhteisöissä.
Omana kansakouluaikoinani en todellakaan ylpeile olleeni mitenkään erilainen nuori ve…

....Lyhyt rikollisura....

Kuva
Kävin toissapäivänä Uimaniemessä hiukan ”verestämässä” joulumuistojani. Samalla kävin viemässä kynttilät läheisteni haudalle. Isoveli  Taistokin on jo ehtinyt levätä siellä isä-Leon vieressä vasta reilun vuoden verran.
Pidin myöskin tärkeänä viedä kynttilän nuoruuden ystäväni Mikon haudalle. Siinä muistin erään joulunseudun kun päätimme Mikon kanssa poiketa rikoksen teille, poltimmehan me jo tupakkaakin kuin miehet.

Siinä Maurin kaupassa oli aina perinteisesti tapana että kun tuli joulukuun ensimmäinen päivä, niin se kauppa muuttui täydellisesti yön aikana jouluiseksi kaikkine koristeluineen ja jouluvaloineen,-päivineen.
Lisäksi hyllyt notkui paljon uutta tavaraa jotka pääosin oli meitä nuorempia kiinnostavia leikkikaluja. Meitä kiinnosti kovasti ne peltipistoolit joihin pystyi  lataamaan paukkurullia jotka räjähtelivät kummasti kun liipasimesta veti. Se ei tietenkään sopinut meidän budjetille että olisimme niitä voineet ostaa. Mistä meille olisi siunaantunut niin paljon rahaa.
K…