...biisi Sodankylälle....

Jos ette vielä ole kuulleet eikä nähneet niin reilut kolme vuotta sitten päätettiin ystäväni MaVi: n kanssa tehdä jonkinlaisen laulun Sodankylälle.  Sovittiin että minä ensin tekisin melodian pohjaksi hänen sanoitustyöhänsä.
Kirjoitin sitten nuotit kertosäkeineen valssin poljennolla ja lähetein sen raakileen MaVille sodankylään. Jonkin ajan kuluttua sain tuon sanoituksen e-mailiini. Se sopi loistavasti tuohon tekemääni nuottipohjaan äärimmäisen pienin 'viilauksin'. Sovittiin että sen nimeksi tulisi "Koti Sodankylässä".  Sanoituksen pohjalta sitten tein myös sovituksen joka siinä myös laajeni orkesterisovitukseksi ja tein tietenkin myös kaikille instrumenteille oman nuottinsa.
Sitten muusikkokaverini aikaisemmilta ajoilta Viljo Askola halusi tuon biisin levyttää.  Tietenkin annoin siihen luvan ja tässä on tulos:


No, ruokahalu kasvoi syödessä ja kun olin vauhtiin päässyt, tein vähän samanlisissa tunnelmissa ja samoin menetelmin- ja hiukan omakohtaisemman Foksin "Kairan taikaa".
Tähän tein itse myös sanoituksen metsästysreissuillani kokemiin tunnelmiin:  Viljo halusi tämänkin purkittaa.Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

...lestinheittoa ja bensanmyyntiä...

....Renne....

....ne pirun hammaslääkärireissut....

...elämäni kurjin ja surullisin lauantai...

....."Krupunaru" löysällä.....