Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuuta 23, 2017.

...kaikenlaisia hörhöjä netissä...

Sain eilen taas ilmoituksen eräältä netissä tutuksi tulleelta ystävältä että eräs minua jo yli kymmenen vuotta netissä jahdannut ja mieleltään vakavasti sairas narsistinen tyyppi on taas aktivoitunut.
Kerrompa hieman taustoja niin tiedätte mistä on kysymys.

Vuosia sitten oli täällä netissä "Toukokuu"- niminen taiteen virtuaaligalleria jossa minäkin olin julkaisijana oman kuvataiteen kanssa.
Niin oli myös tämä Helsinkiläinen "tyyppikin" joka teki äärettömän pikkutarkkaa ja osin taitavaakin taidetta josta aina häntä kehuinkin siellä.
Kerran hän julkaisi siellä Helsingin kaupunkikuvaan liittyviä rakennuksia jotka muistuttivat Arkkitehtien siihen aikaan paljon käyttämien Cad-ohjelmien kolmiulotteista menetelmää esitellä kohteita. Tyypillistähän noissa yleensä oli että niissä esiintyneet ihmiset näyttivät tosi kököiltä suorine jalkoineen.....ja niin oli myös niissä hänen töissään.
Mainitsinkin hänelle siinä että nämä näyttävät cad-ohjelmalla tehdyiltä.
Hän raivostui ja…

....velkajärjestelyohjelma+ muuta....

Kuva
Tuossa kalenterimerkintöjäni katsellessa totesin että velkajärjestelyni maksuohjelma tulevan kesän aikana tulee "puolmatkan krouviin."
Kaikki on mennyt tähän asti suunnitelmien mukaan ja olen selvinnyt noista ohjelman maksusuorituksista hyvin. Olen myös pitänyt huolen että kenelläkään osapuolilla ei ole asiassa mitään naputtamista ja pyrkinyt olemaan noissa maksuissa säännöllinen ja täsmällinen.

Tiukkaahan tämä elämä taloudellisesti edelleenkin on, mutta sentään syön päivittäin muutakin kuin kaurapuuroa ja näkkäriä. Kaurapuuroa kyllä syön mielelläni aina aamuisin ja varsinkin nyt kun olen hieman "järkevöittänyt" tuota ruokavaliotani vuoden alusta lähtien.
Kuulin nimittäin lääkäriltäni että minullakin on kakkostyypin diabetes! Se herätti minut. Aloitin välittömästi tervepohjaisemman ruokavalion.  Se muuttui nyt säännöllisemmäksi ja nykyisin syön vähintään kolme kertaa päivässä ja huom!- kulutukseni mukaan.
Ennen söin lämpimän ruuan vain kerran päivässä, mutta sitäk…