Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuuta 21, 2017.

....Kerran sankarikin....

Kuva
Ruotsista paluuni jälkeen olin Marttiinin puukkotehtaalla töissä noin vuoden ajan. Sen jälkeen useamman vuoden olin E-huoltamolla myyjänä.
Ensin aloitin Lapinmaan takapihalla Korkalonkadun pikku huoltoasemalla.  Se oli metka työpaikka jossa tapahtui todella paljon varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin. Se oli ”Kulman” alamaailman hallitsemaa seutua jossa myytiin ihan julkeasti viinaa pimeänä.  Eli ”pojat” möivät viinaa huoltoaseman pihalla ja me bensiiniä sisällä.
Oltiin hyvää pataa näiden ”poikien” kanssa. Sallimme heidän käydä talvipakkasilla lämmittelemässä sisällä josta he näkivät joka puolelle mahdollisesti paikalle tulevat asiakkaansa, koska meillä oli seinänkokoiset ja kolmikerroksiset lasit siinä rakennuksessa.
Vastaavasti he myös pitivät kovan kurin että ne heidän asiakkaat eivät tulleet ’narauttelemaan’ niitä ostamiaan pulloja siihen meidän kauppaamme. Lisäksi meillä oli ”henkilökuntaetu” jos meillä tuli joskus ’pimeän pullon’ tarvetta vaikkapa viikonloppuisin ja saimme p…

....Kaduin....

Kuva
Se että oltiin hieman ”villejä” koulussa Mikon kanssa, takasi myös että meillä riitti paljon myös ”jälki-istuttavaa.”  Mutta opettiko ne jälki-istunnot mitään, katin kontit!
Usein meitä ’ilkimyksiä’ oli seisomassa siellä pulpettiemme vieressä useampikin. Usein niissä tapahtui niin että Mikko siirrettiin luokan eteen seisomaan koska hän häiritsi kaikkia muita pelleilemällä sen kuuluisan nenäliinansa kanssa jota Mikko ei tarkoituksella ainakaan vuoteen ollut laittanut pesetettäväksi. Se oli hänen tunnettu show- välineensä. Mikko keräsi sillä meille muille tahallaan lisäminuutteja seisomista, koska jokaisesta  ’nauruntirskauksesta’ saimme aina viisi minuuttia lisää. Varsinkin minuun tuo nenäliina vetosi aina melkein tunnin verran lisää.
Kun Mikko sitten siirrettiin siihen eteen rintamasuunta opettajaan päin, aloin minä- ja me muutkin ’jälki-istujat’ jo vaipua epätoivoon koska yleensä silloin se show alkoi ja meille alkoi suorastaan sataa noita lisäminuutteja.
Siitä oli tietenkin seura…

...Uudet fi- päätteiset kotisivut...

Minulle tehtiin uudet fi- päätteiset kotisivut http://www.leongalleria.fi/429239797  Tervetuloa sinnekin vierailulle ja vaikkapa kaupoille!  ✌  ☺
Siis kirjoitat vain www.leongalleria.fi