....ei huolta, väärä hälyytys....


Käväisin siinä viimeisessä…….no, ”palikkatesteissä” ja sekin meni mielestäni erinomaisesti. Sen jälkeen noin parin tunnin päästä pääsin kuulemaan neurologian ’päätohtorin’ löydöksiä- eli tuloksia näistä kaikista kokeista mitä minusta on otettu tämän reilun kuukauden aikana.

Yhteenvetona niistä kaikista, minä en ole sekoamassa eikä minulla ole Epilepsiaa, vaikka siellä ensiapupolilla heti otettuna tietyt kokeet niin ’arvelivatkin’. Eikä päässäni ole kasvaimia.
Tämän ylilääkärin tulkinta oli että se oli seurausta siitä minun älyttömästä valvomisesta ja siitä että en ollut muistanut juoda nestettä.
Minähän valvoin niiden jalkapallon mm- kisojen vuoksi ja suorien lähetysten jälkeen katsoin Areenalta vielä päivän aiemmat matsit.
Viimeistäänkin nyt ymmärrän että tällä iällä kannattaa laittaa nukkumaan silloin kun tuntuu nukuttavan, eikä taistella ”tutkainta vastaan” niinkuin minä tein. Huomasin että tietyssä pisteessä lakkaa jopa nukuttamasta ja sitä tuntee itsensä ihan pirteäksi, mutta juuri se on vaarallista. Siellä sinun päässäpä tehdäänkin sitä ’myyräntyötä’ joka ei ole hyväksi.

Eli sain jatkoaikaa joka on juuri niin pitkä kuin minulle on suotu.
Harmittaa vaan kun minulla oli paljon kesäsuunnitelmia enkä mitään niistä uskaltanut alkaa toteuttamaan. No, täytyy nyt ottaa tälle kesän lopulle ”loppukiri”.

Tästä unelmoin näillä helteillä....ja uistatusretkistä näillä maisemilla


Odottajan aika on pitkäKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

...lestinheittoa ja bensanmyyntiä...

....Renne....

....ne pirun hammaslääkärireissut....

...elämäni kurjin ja surullisin lauantai...

....."Krupunaru" löysällä.....