Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuuta 25, 2019.

....Ensirakkaus.....

Pistänpä tässä nyt vähän toisenlaisen päivityksen tänne blogiin.
Tässä on yhden "tuttavani" kertomus omasta elämästään ja varmaan asianosaiset itse osaavat tämän tunnistaa omalle kohdalleen kuuluvaksi. Kerron tämän jutun tässä ikäänkuin minä- muodossa, jotta itsekukanenkin voi tämän mielessään yhdistää sen itse kenellekin kuuluvaksi.  Voit todella käyttää mielikuvitustasi jos tahdot. 😉
Jokainen tahollaan varmasti ovat kokeneet sen oman ensirakkautensa eri vaiheet kaikkine tunnemyrskyineen niin rakkautensa alussa kuin myös lopussa.  Jokainen ihminen on yksilö ja osaa käsitellä omat tunnemyrskynsä omalla tavallaan.


Ensirakkaalleni En ole vuosikymmeniin enää tuntenut sinun erityisen pehmeää....samettista ihoasi. Niin ikään en ole vuosikymmeniin enää tuntenut sellaista kokonaisvaltaista rakkautta jota tunsin sinun kanssasi.
Kukaan ei ole enää herättänyt minussasellaista intohimoa jota tunsin sinun kanssasi.
Me aikanamme olimme "tiimi,"- jonka silloin uskoin naivisti p…

....kesän yhteenveto.....

Kuva
Eipä mennyt kesä kaikilta osiltaan niinkuin olisin toivonut.

Miten paljon vihaankaan kieroilua ja valehtelua ja varsinkin silloin kun kysymyksessä ulkoa päin katsottuna kuitenkin pitäisi olla läheiset ihmiset keskenään.
No, en ala tässä avaamaan tätä "pandoran lipasta" sen enempää. On taas kai tarkoitettu, että kärsin menneen kesän pettymykset omissa nahoissani vaikka minulla olikin paljon odotuksia sen suhteen.

No, soittokeikkaa minulla kuitenkin oli kiitettävästi ja sain maksettua ne raskaat henkilökohtaisen velkajärjestenyn maksuvelvoitteet loppuun toukokuun viimeinen päivä, joten tällä hetkellä tässä kirjoittelee velaton mies.  "Velkapöytäni" on nyt puhdas! Oikeutta myöten nyt olisi ollut juhlan paikka. Entisen elämäni mukaan, olisin vetänyt pitkän kaavan mukaan ja suurinta osaa siinä olisi näytellyt kuningas alkoholi.
Tänä päivänä olen kuitenkin jo parikymmentä vuotta sitten tehdyn "raittiuspäätöksen" mukaisesti niinsanotusti 'raitis mies'. …